Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Schiet in actie om Alzheimer te stoppen!

Maak een actiepagina aan om onderzoek naar Alzheimer te steunen en help ons om nooit degenen te vergeten van wie u houdt.

Ik maak een actiepagina aan ter gelegenheid van…

Lees meer

Een feest

U wilt een geschenk dat een betekenis kan hebben? Vraag uw dierbaren ter gelegenheid van uw verjaardag, huwelijk of jubileum om het Alzheimeronderzoek te steunen.
Lees meer

22e Brugse Mettentocht

Doet u dit jaar mee aan de 22e Brugse Mettentocht? Laat uw vrienden en familie uw tocht sponsoren en steun het Alzheimeronderzoek.
Lees meer

Sport challenge

Gaat u een sportieve uitdaging aan? Laat uw vrienden en familie het sponsoren en steun het Alzheimeronderzoek.
Lees meer

Lucien Van Impe Classic

Als je meedoet aan de Lucien Van Impe Classic Brugse Mettentocht, maak dan nu je actiepagina aan. Je helpt ons het taboe rond deze ziekte te doorbreken en zamelt tegelijkertijd cruciale fondsen in voor onderzoek.
Lees meer

Vélomédiane 2024

Doet u dit jaar mee aan de Vélomédiane? Laat uw vrienden en familie uw sportieve uitdaging sponsoren en steun het onderzoek naar Alzheimer.
Lees meer

Les boucles ardennaises

Doet u dit jaar mee aan de boucles ardennaises? Laat uw vrienden en familie uw sportieve uitdaging sponsoren en steun het onderzoek naar Alzheimer.
Lees meer

20 KM door Brussel

Doet u dit jaar mee aan de 20km door Brussel? Laat uw vrienden en familie uw sportieve uitdaging sponsoren en steun het onderzoek naar Alzheimer.
Lees meer

Antwerp 10 Miles

Doet u dit jaar mee aan de Antwerp 10 Miles? Laat uw vrienden en familie uw sportieve uitdaging sponsoren en steun het onderzoek naar Alzheimer.
Lees meer

Help Alzheimer te stoppen in slechts 2 minuten!

Maak uw actiepagina aan

Alleen of in een team, sluit u aan bij een bestaande campagne of creëer uw eigen actie om een maximum aan donaties te verzamelen ter ondersteuning van het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Een verjaardag, een sportieve uitdaging, ter nagedachtenis van een dierbare, ... er zijn vele mogelijkheden om ons te steunen en het neemt maar een paar minuten in beslag!

Betrek uw familie en vrienden erbij

Praat met uw familie en vrienden over uw inzamelingsactie, leg uit waarom u zich inzet en vraag hen een donatie te doen om het onderzoek naar Alzheimer te steunen. Er bestaan meerdere manieren om uw actie bij uw familie en vrienden te promoten om uw doel te bereiken.

Laten we samen Alzheimer stoppen

1 op 5 Belgen en zelfs 1 op 3 vrouwen zal een vorm van dementie ontwikkelen. Helaas is er nog steeds geen genezing voor de ziekte van Alzheimer. Dankzij uw initiatief en uw donateurs steunt u wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op het vinden van een behandeling, zodat u uw dierbaren nooit zult vergeten.

Welke stappen gaat u zetten om uw dierbaren nooit te kunnen vergeten?

In België zal één op de vijf mensen, en zelfs één op de drie vrouwen, een vorm van dementie ontwikkelen. Zeven van de tien worden getroffen door de ziekte van Alzheimer. En toch is er nog steeds geen medicijn of behandeling die deze ziekte kan genezen. Ongeacht het initiatief en ongeacht het opgehaalde bedrag, uw actie maakt een verschil en is belangrijk. Bedankt.

Zij steunen ons

{{ current_participant_number }}

Deelnemers hebben een actiepagina aangemaakt.
Mijn actiepagina aanmaken

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Ingezameld op het platform dankzij uw steun.
Steun een actiepagina