Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Schiet in actie om Alzheimer te stoppen!

Maak een actiepagina aan om onderzoek naar Alzheimer te steunen en help ons om nooit degenen te vergeten van wie u houdt.

Ik maak een actiepagina aan ter gelegenheid van…

Lees meer

Een feest

U wilt een geschenk dat een betekenis kan hebben? Vraag uw dierbaren ter gelegenheid van uw verjaardag, huwelijk of jubileum om het Alzheimeronderzoek te steunen.
Lees meer

Ter nagedachtenis van een dierbare

Vervang de gebruikelijke bloemen en kransen door een gift aan het onderzoek.
Lees meer

Sport challenge

Gaat u een sportieve uitdaging aan? Laat uw vrienden en familie het sponsoren en steun het Alzheimeronderzoek.
Lees meer

Wees creatief

Koekjesverkoop, karaoke, knutselwerken... Wees creatief en steun Alzheimeronderzoek
Lees meer

Help Alzheimer te stoppen in slechts 2 minuten!

Maak uw actiepagina aan

Alleen of in een team, sluit u aan bij een bestaande campagne of creëer uw eigen actie om een maximum aan donaties te verzamelen ter ondersteuning van het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Een verjaardag, een sportieve uitdaging, ter nagedachtenis van een dierbare, ... er zijn vele mogelijkheden om ons te steunen en het neemt maar een paar minuten in beslag!

Betrek uw familie en vrienden erbij

Praat met uw familie en vrienden over uw inzamelingsactie, leg uit waarom u zich inzet en vraag hen een donatie te doen om het onderzoek naar Alzheimer te steunen. Er bestaan meerdere manieren om uw actie bij uw familie en vrienden te promoten om uw doel te bereiken.

Laten we samen Alzheimer stoppen

1 op 5 Belgen en zelfs 1 op 3 vrouwen zal een vorm van dementie ontwikkelen. Helaas is er nog steeds geen genezing voor de ziekte van Alzheimer. Dankzij uw initiatief en uw donateurs steunt u wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op het vinden van een behandeling, zodat u uw dierbaren nooit zult vergeten.

Welke stappen gaat u zetten om uw dierbaren nooit te kunnen vergeten?

In België zal één op de vijf mensen, en zelfs één op de drie vrouwen, een vorm van dementie ontwikkelen. Zeven van de tien worden getroffen door de ziekte van Alzheimer. En toch is er nog steeds geen medicijn of behandeling die deze ziekte kan genezen. Ongeacht het initiatief en ongeacht het opgehaalde bedrag, uw actie maakt een verschil en is belangrijk. Bedankt.

Zij steunen ons

{{ current_participant_number }}

Deelnemers hebben een actiepagina aangemaakt.
Mijn actiepagina aanmaken

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Ingezameld op het platform dankzij uw steun.
Steun een actiepagina