Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).
Fiets voor het goede doel!

LUCIEN VAN IMPE CLASSIC

Wenst u deel te nemen aan de 9de editie van de gerenommeerde Lucien Van Impe Classic? Via dit platform kunt u zich vooraf inschrijven om de lange wachtrij op de dag van het evenement te vermijden. Maak vervolgens in slechts 2 minuten uw actiepagina aan en steun het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer, in België de meest voorkomende overlijdensziekte.

Vermijd de wachtrij, registreer u vooraf

Wenst u deel te nemen aan de 9de editie van de gerenommeerde Lucien Van Impe Classic? Via dit platform heb je de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven om de wachtrij op de dag van het evenement te vermijden. Door je vooraf in te schrijven, heb je bovendien de mogelijkheid om een trui geïnspireerd op de iconische Lucien Van Impe outfit te bestellen, alle opbrengsten gaan naar wetenschappelijk onderzoek.

Maak een actiepagina aan

Zodra u zich hebt geregistreerd, kunt u van uw deelname ook een mooie daad maken door een actiepagina aan te maken. Door uw vrienden en familie uw uitdaging te laten sponsoren, steunt u het onderzoek, ongeacht het ingezamelde bedrag. Bovendien helpt u het grote gezondheidsprobleem van de ziekte van Alzheimer onder de aandacht te brengen.

Meer informatie

Meer weten over dit evenement? Raadpleeg onze brochure.

Zij steunen ons

{{ current_participant_number }}

Deelnemers hebben een actiepagina aangemaakt voor de Lucien Van Impe Classic 2023

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Ingezameld op het platform dankzij uw steun.

Met dank aan onze partners